Warnsborn genomineerd voor ‘Arnhems compliment’

Hoofdsponsor ENC Dames 1 is genomineerd voor het Arnhems Compliment; een jaarlijkse prijs die door de Arnhemse Uitdaging wordt uitgereikt aan bedrijven die zich bijzonder hebben ingezet om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven.

Mariska Perrier, coördinator Arnhemse Uitdaging: “Bedrijven streven uiteraard naar winst en continuïteit, maar velen voelen zich daarnaast ook verantwoordelijk voor de lokale samenleving. Met het Arnhems Compliment zetten we jaarlijks bedrijven in het zonnetje die hun betrokkenheid hebben omgezet in concrete acties. Als waardering voor hun inzet, en zeker ook om andere bedrijven te inspireren en stimuleren.”

Groot Warnsborn ondersteunt o.a. een school voor speciaal onderwijs en van Mariendaal laat leerlingen met een beperking “meewerken” in het hotel. Maar natuurlijk sponsort Groot Warnsborn ook ons Dames 1. Warnsborn is bijzonder trots op deze nominatie en wij natuurlijk met hun! Van harte team Warnsborn!!

Op 9 maart, tijdens de Ondernemersavond van de Gemeente Arnhem, laat de jury weten wie dit jaar de twee winnaars zijn van het Arnhems Compliment, en waarom. We houden u op de hoogte!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.