Lid worden?

Wil je punten scoren, wil je een teamsport en wil je water om je heen? Dan is waterpolo echt iets voor jou! Speel de juiste tactiek met je team en scoor in het net van de tegenstander! Leer alle zwemslagen die belangrijk zijn voor het waterpolo en word topscoorder. Of zorg er als keeper voor dat de ballen van de tegenstander geen kans maken. Dit alles binnen de kaders van de sportwaarden en de prachtige club ENC Arnhem.

Lid worden van ENC Arnhem is gemakkelijk. Je gaat gewoon naar één van de trainingen. Neem dan wel zwemkleding mee. Na een paar keer meetrainen beslis je of je lid wordt. Tijdens de kennismakingsperiode betaal je geen contributie, die neemt ENC Arnhem voor haar rekening. Na de kennismakingsperiode en inschrijving als lid betaal je elke maand contributie. De contributie is inclusief startvergunning, contributie KNZB en bijdrage Kring Gelderland. Daarnaast vindt ENC dat alle leden en spelers in kader van de clubuitstraling en uniformiteit moet beschikken over een kledingpakket (zie details hieronder). Om je aan te melden als lid vul je het inschrijfformulier in door op “LID WORDEN” te klikken. Wil je eerst eens komen kijken, meld je dan nu aan voor een proeftraining.

De trainingen worden gegeven in zwembad de Grote Koppel en zwembad Valkenhuizen. Kijk onder trainingstijden voor de trainingstijden. De contributiebedragen zijn vanaf 1 september 2020:
(rekendatum: leeftijd op 1 januari in het betreffende seizoen)

t/m 11 jaar
€ 26,00 per maand
12 t/m 15 jaar
€ 33,00 per maand
vanaf 16 jaar
€ 37,00 per maand
Meetraintarief (alleen trainen zonder startlicentie)
€ 24,00 per maand

Inschrijfkosten
€ 30,00 eenmalig


De kledingpakketten bestaan uit de volgende stukken (bestellen, maten en foto’s zijn hier te vinden: ENC Kleding):

Jeugd
Zwembroek / Badpak + Tas / Rugzak

Senioren
Zwembroek / Badpak + Tas + Short + Polo[/text_columns]