Partners

Geen vereniging zonder sponsoren, of zoals wij ze liever noemen, partners! Want daar zijn wij naar op zoek. Partners die het ons mogelijk maken om de prestaties van onze prestatieteams te vergroten. Maar ook voor het mogelijk maken van leuke evenementen voor alle leden, zoals het Gerrit Jansen Toernooi, het oliebollen toernooi of het jeugdkamp. Zonder sponsoren komt de organisatie van deze activiteiten in gevaar.

We hebben gelukkig een aantal zeer trouwe partners die zich al jaren aan ons verbinden. Hier zijn we ontzettend trots op. Maar meer partners en sponsoren zijn nodig om onze doelen te verwezenlijken. Sponsoren die zich herkennen in de vereniging, haar ambities en sportwaarden.

Hierbij doen we ook graag een beroep op u, als ouder van uw waterpoloënde zoon of dochter. Wordt net als Ausems Vastgoed partner van ENC Arnhem. Sponsor een evenement, een team of een bal. Plaats uw reclame op onze website en langs het bad tijdens de wedstrijden. Wij stellen er een netwerk van andere partners tegenover, evenals ons ledenbestand en uiteraard heel veel sportiviteit en gezelligheid.

Wilt u meer lezen over sponsoring, stuur ons een bericht of bekijk onze sponsormatrix. Ons sponsorplan wordt momenteel geactualiseerd.

Download aanmeldingsformulier Club van 100

Landgoed Groot Warnsborn
ausems
Hoppenbrouwer