Tijdelijke trainer/coach dames 1

Mark van Diemen zal tot het einde van het seizoen het eerste dames team van ENC Arnhem trainen en coachen. Mark neemt het stokje over van Stan Dobrotvorski die in december aangaf na de winterstop te willen stoppen.

Mark is geen onbekende binnen de vereniging. Hij heeft al eerder het eerste damesteam gedurende een aantal seizoenen gecoacht. Zelf heeft hij jarenlang waterpolo gespeeld bij zowel het eerste team van de Futen als bij ENC Arnhem. Dit jaar heeft hij zich volledig gestort op het uitvoering geven aan het door Ron Loos opgezette jeugdbeleid bij ENC. De komende maanden komt daarbij de rol van trainer/coach. Zowel de dames als Mark zijn blij met deze oplossing en hebben er alle vertrouwen in dat de tweede helft van het seizoen progressie zal worden getoond. Klasse behoud is en blijft de doelstelling voor dit seizoen.

In de tussentijd is de vereniging druk op zoek naar een structurele oplossing vanaf het seizoen 2017/2018. De gesprekken met een goede kandidaat zitten in de laatste fase en de vereniging hoopt dat zij voor het einde van dit seizoen bekend kan maken wie vanaf september langs de kant zal staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.