Nieuwe trainers voor de eerste teams

Met ingang van het seizoen 2016/2017 heeft waterpolovereniging ENC Arnhem voor zowel heren 1 als dames 1 nieuwe trainers langs de kant staan. Voor de dames is dat Stan Dobrotvorski en voor de heren Ron Loos.

Stan Dobrotvorski was het afgelopen waterpoloseizoen zeer succesvol als trainer van de herenselectie en coach van Heren 1 van ENC Arnhem. Hij heeft een rijke ervaring als trainer an zowel heren- als damesteams. Naast het trainen en coachen zal hij tevens de talentontwikkeling en doorstroming binnen het dames waterpolo van ENC Arnhem vorm gaan geven. Dames 1 van ENC Arnhem speelt met ingang van volgend seizoen in de Eerste Klasse Bond, het op één na hoogste niveau in Nederland.Ron Loos is aangesteld als verantwoordelijke voor het verder ontwikkelen en implementeren van het jeugdbeleid binnen de vereniging.

Ron Loos kan bogen op een lange en succesvolle carrière als coach, veelal in combinatie met het ontwikkelen van jeugd, bij gerenommeerde eredivisionisten. Naast deze rol zal Ron Loos de herenselectie trainen en het Heren 1 team coachen. Dit biedt hem de mogelijkheid om het jeugdbeleid direct in actie om te zetten.

Met deze aanstellingen wordt gewerkt aan de ambitie om binnen 5 jaar bij zowel de dames als de heren door te groeien naar een stabiele eerste klasse positie waarbij voldoende talenten vanuit de eigen jeugd doorstromen wat uitzicht geeft op verdere groei naar boven. ENC Arnhem heeft het volste vertrouwen in het nieuwe waterpoloseizoen met deze ervaren en enthousiaste trainers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.