Nieuwe trainer/coach voor dames 1 ENC Arnhem seizoen 2017/’18

Arnhem, 5 mei 2017 – Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 heeft ENC Arnhem een nieuwe trainer & coach voor haar dames selectie, te weten Bjorn Pastoors. Bjorn zal vanaf de start van het nieuwe seizoen de trainingen van de dames selectie verzorgen.

Bjorn is sinds 2006 scheidsrechter bij de KNZB en fluit al enige jaren op het hoogste niveau, de eredivisie. Ook heeft hij van 2006 tot 2014 verschillende teams gecoacht bij WZ&PC De Rijn in Wageningen.

ENC heeft met Bjorn een betrokken en enthousiaste trainer/coach aangetrokken, die de uitdaging zoekt in het zo goed mogelijk laten presteren van een team. De afgelopen seizoenen heeft de ENC damesselectie veel wisselingen en verschuivingen meegemaakt. Bjorn gaat werken aan het inslijpen van de routines en de individuele ontwikkelbehoefte van de speelsters binnen deze systemen. Bjorn zal zijn taak als trainer/coach combineren met zijn rol als scheidsrechter in de eredivisie.

Frank-Jan Evers, voorzitter ENC Arnhem: “ENC is blij dat we Bjorn hebben kunnen aantrekken. Hij heeft de zowel de ervaring als de instelling die nodig is om onze dames selectie in een stabiele fase te brengen waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan.”

Het is de doelstelling van ENC is om binnen 5 jaar bij zowel de dames als de heren door te groeien naar een stabiele eerste klasser met een constante toestroom van talenten uit de eigen jeugd.

Over ENC Arnhem
ENC Arnhem is de (enige) waterpolo vereniging van Arnhem. Ze is in 2004 voortgekomen uit de moederverenigingen ESCA Zwemmen en Neptunus en heeft hiermee een grote waterpologeschiedenis. Met verschillende mini’s, pupillen-, aspiranten-, jeugd-, heren- en damesteams heeft ENC Arnhem veel te bieden op het vlak van het Nederlandse en Arnhemse waterpolo. De vereniging telt in totaal meer dan 600 leden. Kijk voor meer informatie op www.enc-arnhem.nl.


Voor meer informatie:

Frank-Jan Evers
Voorzitter ENC Arnhem
06-30452267

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.