Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Mini Polo Toernooi

15 oktober 2016 @ 16:30 - 19:00

ENC Arnhem organiseert op zaterdag 15 oktober een mini waterpolotoernooi in zwembad Valkenhuizen. Het mini waterpolotoernooi is bedoeld voor de allerjongste categorieën waterpolo speelsters en spelers, de pupillen. Er zijn drie poules voor de leeftijden onder de 11 jaar, onder de 10 jaar en onder de 9 jaar waar wedstrijden van 25 minuten worden gespeeld. In totaal doen 11 teams mee van verschillende verenigingen uit de regio, te weten Polar Bears (Ede), PFC Rheden (Rheden/Velp), De Breuly (Zevenaar), EZZ (Zetten) en De Meer (Culemborg).

De jongste waterpolo leden spelen nog geen reguliere competitie. In plaats daarvan worden gedurende het jaar door verschillende clubs in de regio mini waterpolotoernooien georganiseerd. Hier leren zij de eerste kneepjes van de waterpolo sport op een leuke en interactieve manier. Omdat het op deze leeftijd vooral om het plezier gaat, is er geen winnaar maar is er voor alle deelnemers na afloop een medaille.

Het toernooi vindt plaats op zwembad Valkenhuizen in Arnhem. De start is om 14.15 uur en het geheel zal om ongeveer 17.00 uur zijn afgelopen. Het staat iedereen vrij te komen kijken naar een van de wedstrijden, de entree is gratis. Gedurende het toernooi zijn er vanuit ENC Arnhem voldoende mensen aanwezig om bezoekers te woord te staan. ENC Arnhem biedt iedere geïnteresseerde op ieder moment de mogelijkheid aan om gratis proeftrainingen mee te draaien en zelf te ondervinden of het waterpolo spel bevalt.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2016
Tijd:
16:30 - 19:00

Een gedachte over “Mini Polo Toernooi

 1. is het a.s minipolotoernooi ook voor andere verenigingen of alleen voor ENC kinderen?
  Ik ben nl. bezig met het zoeken van datum ( 25 maart of 8 april) en wil niet in het vaarwater van andere verenigingen zitten. Bv dat er
  minipolotoernooien achter elkaar, niet zo handig verdeeld dan..vandaar mijn vraag

  vriendelijke groeten
  Hilda Havinga
  De Rijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.