Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ENC Eindfeest 2017

16 juni 2017 @ 19:00 - 17 juni 2017 @ 00:30

€10

Het groot, niet te vermijden, niet te missen en oh zo geweldige ENC Slotfeest

Het gaat weer gebeuren. Vrijdag 16 juni gaan we met elkaar het waterpolo seizoen 2016/2017 afsluiten op het ENC Slotfeest. Het is nog net geen traditie maar dat gaat het wel worden. Voor de tweede keer organiseren we dit feest voor alle leden vanaf 17 jaar, ouders van leden, vrijwilligers en scheidsrechters. Ook dit jaar doen we dit weer in het pittoreske ‘Vette Nijlpaard’ aan de Hommelseweg 553 in Arnhem. Je bent vanaf 18.00 uur welkom en om 18.30 uur gaat de BBQ aan. Zorg dat je op tijd bent zodat je niet achter in de rij staat en niets te eten hebt. Maar kan je echt niet zo vroeg? Dan ben je natuurlijk ook later welkom! Wanneer we stoppen? Als het niet meer gezellig is, we kunnend doorgaan zo lang als we willen. Er is genoeg te doen tijdens deze feestavond. Allereerst natuurlijk weer een fantastische speech van onze voorzitter Frank-Jan Evers waar hij terugblikt en vooruitblikt en weer de nodige mensen zal bedanken. De BBQ natuurlijk, voldoende eten en drinken voor iedereen. En tot slot ook dit jaar weer onze geweldige, eigen, beruchte DJ, Taco! Dus zorg dat je de dansschoenen aan hebt of meeneemt.

Alle trainers, coaches en aanvoerders hebben een mail ontvangen met informatie over het feest en het verzoek dit te delen binnen het team. Opgeven voor dit feest kan je doen voor 9 juni bij je aanvoerder of trainer. Om het eten en drinken en de locatie te kunnen betalen, vragen we van iedereen een kleine bijdrage, € 10 p.p.

Zegt het voort, mobiliseer je hele team en laten we dit  mooie seizoen op een toepasselijke manier afsluiten met een geweldig feestje.

Namens het Bestuur ENC Arnhem
Frank-Jan Evers, Peter van Dam, Bart Smakman, Mark van Diemen, Gerrit Janssen, Annemarie van der Geest, Saskia Verhoeven

ENC_POSTER EINDFEEST

Gegevens

Begin:
16 juni 2017 @ 19:00
Einde:
17 juni 2017 @ 00:30
Kosten:
€10
Evenement Tags:
,

Organisator

Feestcommissie

Locatie

Vette Nijlpaard
Hommelseweg 553
Arnhem, Gelderland 6821 Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.