ENC Arnhem organiseert zwemvierdaagse in zwembad Klarenbeek

Arnhem, 18 mei 2017 – Waterpolovereniging ENC Arnhem organiseert ook dit jaar weer de Zwemvierdaagse in Arnhem. Van 19 tot en met 23 juni kan jong en oud (met minimaal zwemdiploma A) in Openluchtzwembad Klarenbeek terecht om baantjes te trekken.

De vereniging organiseert jaarlijks dit festijn om op deze manier de zwemsport te promoten en specifiek het spelletje waterpolo. Zwemmen is één van de gezondste sporten die er zijn. Het is een sport waarbij alle spieren worden getraind. Dit jaar zal voor het eerst een aantal nieuwe activiteiten worden georganiseerd rondom het baantjes zwemmen. Zo is er een heuse waterbal waarin je op het water kunt lopen, komt er een buikschuifbaan en kun je in het kleine badje schieten op het een waterpolodoel. Verder is er ook nog een elastiek waaraan je kan zwemmen. Genoeg leuks voor zowel de deelnemers als familie of vriendjes die mee komen.

Vijf dagen lang kan iedereen baantjes zwemmen, minimaal 10 per avond. Iedereen die dit minimaal vier avonden heeft gedaan, ontvangt een medaille. Inschrijven voor de zwemvierdaagse kan op maandag 19 of dinsdag 20 juni om 18.30 uur op zwembad Klarenbeek. Het baantjes zwemmen start van maandag tot en met vrijdag om 19.00 uur. Dit jaar kan er wegens succes zelfs tot 20.30 gezwommen worden.
Over ENC Arnhem
ENC Arnhem is de (enige) waterpolovereniging van Arnhem. Ze is in 2004 voortgekomen uit de moederverenigingen ESCA Zwemmen en Neptunus en heeft hiermee een grote waterpologeschiedenis. Met verschillende mini’s, pupillen-, aspiranten-, jeugd-, heren- en damesteams heeft ENC Arnhem veel te bieden op het vlak van het Nederlandse en Arnhemse waterpolo. De vereniging telt in totaal meer dan 600 leden. Kijk voor meer informatie op www.enc-arnhem.nl.


Voor meer informatie:

Saskia Verhoeven
Coördinator Communicatie Commissie
ENC Arnhem
06-30452267

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.