Betrokken

Betrokkenheid is een belangrijke factor voor een gezonde sportvereniging. De leden van ENC zijn betrokken bij een eigen team, als speler of ondersteuning. Samen dragen we bij aan de sport waterpolo, met ambitie en plezier. De samenwerking met andere teams, en het ondersteunen van de verenigingsactiviteiten, zorgt voor een goed draaiende club en een gezellig vereniging.

 We hebben verschillende evenementen gedurende het jaar. Zo treffen we elkaar buiten het zwembad bij het jeugdkamp, het jaarfeest en de nieuwjaarsborrel. En natuurlijk zijn evenementen waar de sport centraal staat, zoals het Gerrit Jansen Waterpolo Toernooi, het Mini Polo Toernooi en de Zwem 4 Daagse.

Naast onze eigen activiteiten willen we als vereniging betrokken zijn met de maatschappij, dat wil zeggen Maatschappelijk Betrokken. Een voorbeeld hiervan is de organisatie van de waterpoloclinics tijdens schoolzwemmen. De organisatie van deze waterpoloclinics zorgt voor de erkenning als Vitale sportvereniging conform de Sportvisie van de Gemeente Arnhem. En bovendien is het een kans om kinderen kennis met ons te laten maken!

Het vrijwilligersbeleid van ENC

Wij zijn een club voor de leden, door de leden. De vereniging wordt gerund door leden die de club een warm hart toedragen. Met behulp van ieders actieve inzet aan alle activiteiten die bij de sport komen kijken kunnen we verder groeien en ook onze maatschappelijke rol blijven vervullen. Kortom: we kunnen niet zonder vrijwilligers! Samen bouwen we aan een nog gezonder en leuker ENC.

logo_KNZB_Schoolactieve_zwemvereniging