Gerrit Jansen Waterpolo Toernooi

Ook dit jaar zal er weer een nieuwe editie van het Gerrit Jansen Toernooi plaatsvinden. Dit is alweer de 39e editie van dit toernooi dat is vernoem naar boegbeeld van Neptunes en het Nederlands Zevental Gerrit Jansen Senior. Het toernooi zal dit jaar een andere opzet kennen daar voorgaande jaren. De nadruk wordt nog meer gelegd op de voorbereiding op de competitie. Er zullen voor ieder 2 volledige wedstrijden gespeeld worden van een uur. Zo vlak voor de competitie een uitstekende mogelijkheid om te kijken waar jullie als ploeg staan. Daarnaast duurt het toernooi nu 1 dag in plaats van 2 dagen zoals voorgaande jaren.

Tevens zal er dit jaar weer een buffet worden georganiseerd waar u met uw team de dag gezamenlijk onder het genot van muziek en een hapje en een drankje kan afsluiten. Hiervoor kunt u zich opgeven bij de toernooicommissie.

Het toernooi vindt plaats in het openluchtzwembad Klarenbeek in Arnhem. Zowel heren- als damesteams van verschillende niveaus zijn welkom. Wij zien jullie graag op 7 september in zwembad Klarenbeek.


Wanneer:
7 september 2019 (11:00 - 18:00)

Waar:
Openluchtzwembad Klarenbeek
Hommelseweg 536, Arnhem

Niveau heren:
(reserve) 1e klasse bond, (reserve) 2e klasse bond, 3e klasse bond, district

Niveau dames:
Eerste klasse bond, tweede klasse bond, 1e klasse district

Kosten:
45 euro per team

Velden
Velden

Aanmelden


 

Naam club:

Team(s):

Niveau van teams in seizoen 2018-2019:

Contact gegevens:

Naam:

E-mailadres:

Eventueel telefoonnummer:

Hierbij verklaar ik dat per team 70 euro dient te worden overgemaakt.


Voor informatie over andere waterpolo toernooien zie: http://waterpolotoernooien.nl/